diumenge, 18 d’agost del 2019

Dia 10 de març: Kratié i ruta a Kompong Thom


Sortir de l’hotel amb maletes és tota una aventura. Transportats fins a la platja amb un tuk-tuk, esperar que arribi el ferry i que aquest s’ompli de gent.
A l’altra banda ens esoeren unes motos que ens han portat per la zona de Kratie més rural on hem pogut veure els preparatius d’un casament. Veureu al video la gent que arriba en un camió i la família preparant el menjar per a la festa. També hem conegut a la nuvia.
Tot això i una mica més ho teniu al video:




 

Ens dirigim a un embarcador que ens ha creuat a l'altra banda del riu, des d'on hem fet una excursió amb moto que ens ha submergit novament en una Cambodja ben rural.


El nostre recorregut ha anat paral·lel al Mekong, amb direcció nord. Hem Travessat llogarets, creuant ponts i interactuant amb la població local.

Aquí ens trobem amb la preparació d'un casament.

 La nuvia té 18 anys.
 
Després d'aquesta absoluta immersió en la Cambodjana, hem tornat a creuar el riu Mekong. Aquest cop en sentit contrari, per trobar-nos amb el nostre vehicle que ens ha portat fins a la zona de Kampi. Just en aquest lloc, agafem una barqueta fins a la zona d'avistament els emblemàtics dofins d'aigua dolça (els Irawadii). 
Ha estat molt difícl trobar-los ja que és espècie està en perill d'extinció i queden molt pocs exemplars.
 





Tot seguit  tornem a Kratie per menjar i en acabar seguim ruta fins a Kompong Thom on provablement arribarem al vespre.
 
 
Després de 2 hores de carretera, hem de tornar a creuar el Mekong en ferry. Aquí un video de l’ambient d’aquest trajecte.



A partir d’aquí el camí es fa llarguet i trobant-nos famílies que s’acomiden al vehicle de transport més econòmic.


Però per fí hem artibat. A les 19h i ben de nit.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tu comentario.
Gràcies pel teu comentari
Thak you for your comment