diumenge, 18 d’agost del 2019

Dia 8 de març: de Vientiane a Phnom Penh


Avui canviem de país.  Abandonem Laos i marxem a Cambodja.

Després d’esmorsar a l’hotel ens hem traslladat a l’aeroport de Vientiane per agafar el vol de les 11:35h a Phnom Penh (capital de Cambotja).

Un vol d'1 hora i 30 minuts més les llargues estones a l'aeroport.

A l'arribada hem tornat a fer el tràmit a l'aduana per obtenir el visat omplint uns quants papers on demanen el dia d’entrada, el de sortida i els llocs on estarem i altres dades personals. 


Ens ha portat un avionet A321 - 200 de la companyia Vietnan Airlines.
 

Acabem de descobrir una ciutat bulliciosa i plena de vida.

Avui sols hem fer un vol pel centre però tindrem temps de descobrir-la els últims dies del viatge. De moment aquí tenim un petit video del primer tomb per la ciutat.


Al final, de tant caminar ens hem allunyat mass i hem agafat un tuk-tuk que ens ha deixat 4 carrers abans perquè el xofer no s’aclarava. Aquí els carrers van numerats i no són paral.lels ....

Al final, l’eina Maps.me i el GPS mobil ens ha salvat.

A partir de demà començarem un circuit al voltant del llac Ton Le Sap . Aquí teniu el mapa:

Durant l'època de pluges el riu Ton Le Sap (afluent del Mekong) experimenta un curiós fenomen al invertir el curs de les aigües. Més a munt tenim un llac amb el mateix nom que el riu en el qual hi han llogarets flotants: Cases Flotants i palafits on viuen persones procedents de Vietnam, les quals s'abasteixen de la riquesa pesquera que els hi proporciona el propi riu. 

Demà comencem per Kompong Cham.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tu comentario.
Gràcies pel teu comentari
Thak you for your comment