dilluns, 5 d’agost del 2019

Día 15 de març: Battambang (2). Visites pel voltant de la ciutat.





Avui hem tornat a tenir una intensa jornada en tuk tuk: Ens hem aturat primer a WatBannan, un temple quasi en runes situat sobre una muntanya a uns 20 quilòmetres de la ciutat. Aquest temple sembla que tingui una antiguitat semblant a Angkor Wat.

















Per arribar fins aquest temple, hem hagut de pujar una escala de 358 graons. La guia local s’ha oferit a fer-nos un bon massatge quan hem arribat a dalt de tot i ens hem tornat a sentir nous. Però Uff quin mal que fan els mal·leits genolls al baixar .. 
La realitat és que el temple resulta molt més que quatre pedres mal posades. La seva història resulta colpidora i molt més misteriosa encara la raó per la qual les pedres no caiguin totes a terra.

Tot seguit creuem  el camp cambodjà, per dirigir-nos fins a Phnom Sampeau. Aquesta muntanya està plena de buits i grutes que amaguen un fosc passat durant l'època dels Khmers rojos. Un  guia local que ens acompanya per l'interior, ens ha explicat els successos esdevinguts durant aquesta terrible època. Hem pogut veure el lloc de les execucions massives i les urnes on encara es guarden ossos.
 
















Per arribar fins al cim de la muntanya ho hem fet  amb moto.

Un reparador dinar ens ha posar a to per a les visites de la tarda i descansar fent un vol per la ciutat
 





 

1 comentari:

Gracias por tu comentario.
Gràcies pel teu comentari
Thak you for your comment