diumenge, 18 d’agost del 2019

Dia 12 de març: Siem Reap i els Temples d'Angkor (1)l



Allotjats a Siem Reap, avui ens toca visitar  els incomparables temples d'Angkor. Hem hagut de levar-nos moooolt d'hora per comprar els tiquets.
Aquests temples van ser inclosos en la llista de patrimonis de la humanitat el 1992 i demostren la magestuositat va tenir l'imperi Khemer. Anem visitant els temples de manera divertida en tuk tuk . Per entrar s’han de comprar les entrades per 2 dies que han de portar la nostra foto. Una seguretat important.

I M P R E S S I O N A N T

Imatges d’Angkor Wat







És considerat el recinte religiós més gran del planeta i un lloc perfecte per començar a conèixer la simbologia que ens va acompanyant durant aquests dies.
 






Després de la vista a aquest espectacular temple, ens endinssem a través de la porta sud per conèixer  la impressionant ciutat fortificada d'Angkor Thom
 
Un cop d'ns dins d'Angkor Thom visitem Bayon, Ta Prohm Angkor Wat. Aquest temple és un dels més significatius de Cambodja. Hem tingut la sensació d'estar permanentment observats per la mirada d'Avalokiteshvara (el buda de la compassió infinita que veu als humans des de dalt). 
Seguirem a peu fins Baphuon, arribant fins a ell creuant la seva meravellosa passarel·la de pedra. Una espectacular porta ens dóna accés al recinte real i a Phimeneakas, des d'on veiem a la terrassa dels elefants, des d'on el rei i la seva cort presidien les desfilades de les tropesl
Seguim caminant i trobem Un curt passeig, ens portarà fins a la terrassa del rei leprós.


El nostre tuk tuk ens ha estat esperant per sortir d'Angkor Thom per la porta de "la victòria" i visitar Tomanon, un temple petit però molt bonic.
Ens hem aturat una estona per menjar i tot seguit ens hem gicat a Ta Prohm, famós per les seves ruïnes entrellaçades amb les arrels del bosc i també conegut perquè en ell, Angelina Jollie va rodar la pel·lícula Tom Rider.













Sols resta sortir per Seam Reap per sopar i a fer nonetes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tu comentario.
Gràcies pel teu comentari
Thak you for your comment