dissabte, 3 d’agost del 2019

Día 17 de març: Phnom Penh, recorregut per la ciutat.




Phnom Penh, és una ciutat que se’ns  mostra com un lloc en contínua evolució que procura abandonar la seva recent història i arribar a un nivell de progrés que li permeti enlairar-se definitivament. 

 Clic aquí per veure fotos i vídeos

Hem començat el dia agafent  un Tuk Tuk per anar a visitar els seus populosos mercats, entre ells e el Psar Chas (el mercat antic). Hem anat  recorrent els seus carrerons plens de petites botigues sorprenents.
Després d'un passeig a peu hem arribat al següent mercat, anomenat  Psar Kandal, famós perquè a més de vendre menjar hi ha un bon nombre de perruqueries
Sortint de Psar Kandall, ens hem trobat amb Wat Ounalonug, un veritable centre de la cultura i religió budista a Cambodja.
No gaire lluny d'aquesta pagoda ens hem topat amb el Palau Reial, actual residència del rei. Dins del palau hem pogut visitar el Pavelló Chanchaya i el saló del tron, on encara el rei rep els mandataris que visiten el país.
Dins el recinte del palau reial, també es troba la Pagoda de Plata, anomenada així perquè el sòl d'aquesta està construït amb 5200 rajoles de plata d'un quilo de pes cadascuna. El Palau Reial en el seu conjunt és realment un oasi de pau dins de l'enrenou de la capital cambodjana.

 Clic aquí per veure fotos i vídeos

Mentres tant, El nostre tuk tuk ens ha estat esperant per portar-nos al tristament famós S21. Aquest lloc semblant a un col·legi, en realitat es va convertir durant el període dels khmers rojos en un centre d'interrogatori.
En ell hem après com era  la crueltat il·lògica d'aquest règim que va submergir a Cambodja en un país tancat al món exterior i en el qual es va perdre una generació completa.
 

 

No sols és un lloc turístic més, sinó un record a les més de 18.000 persones que van morir en ell.

Després d’aquestes visites ens hem  aturat per menjar alguna cosa i reposar forces.
A la tarda hem visitat el mercat rus, anomenat així perquè la colònia russa acostumava a anar-hi  a comprar. Ara és un mercat dedicat a comprar souvenirs.

 Clic aquí per veure fotos i vídeos

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tu comentario.
Gràcies pel teu comentari
Thak you for your comment