diumenge, 18 d’agost del 2019

Dia 11 de març: Kompong Thom ---> Siem Reap


Avui seguim a Kompong Thom ficant-nos dins d’aquesta Cambodja real, fent un recorregut en moto a través dels camps d’arròs.





 
Les vaques, els búfals, els poblets i els paisatge, ens han fet viure tota la intensitat cambodjana i retrocedir en el temps. Així viu el 85% de la població :




Ens aturem a la riba d’una de les branques del riu 
Ton Le Sap i el creuem amb una barca que ens ha costat 0,25 € per persona i trajecte.
A l’altra banda tribem un llogaret anomenakt Mic Ben amb uns nens encantadors que han gaudit fiorça estona amb una joguineta que els hem donat.
Pel camí trobem unes persones que venen els peixos que acaben de pescar ben vius.
En el mateix llogaret tenim un contrast espectacular: el temple de Sanpau Miits i Sampau Prat (Vaixell d’or i vsivell de plata).
UN TEMPLE ESPECTACULAR.
Després seguim amb les motos i ens aturem en un lloc equivalent a una àrea de servei de les nostres per comprar gasolina per una de les motos. Allà mateix hem trobat uns nens monjos que no hem pogut evitar regalar-los unes petites joguines i veure’ls gaudur.
 
Tot això ho teniu en aquest video.





Després de recórrer la zona hem arribat als temples de Sambor Prey Kuk. Aquest conjunt de temples data del segle VI i està compost pels temples de Yei Poan, Prassat Tao i Prey Kuk. Estan situats en un frondós bosc on l'ombra fa molt agradable el passeig per les seves ruïnes.


A continuació, hem posat rumb fins a la ciutat de Siem Reap, però en el camí, després d'una parada per reposar i dinar, ens hem aturat a l’aldea flotant de Kompong Kleang. Un lloc en el qual les cases estan situades sobre pilons de més de 9 metres per protegir-se de la pujada de nivell del llac Thonle Sap














Seguim en la barca fins arribar a mar obert on contemplem la immensitat del llac i al fons les cases d’un llogaret flotant vietnamita. Però l’extensió del llac i l’hora, no ens permeten continuar. Hi arrribarem demà passat des de l’altra vora, sortint des de Siem Reap.
 







Finalment, arribem  a Siem Reap, ben entrada la tarda amb la sensació d'haver viscut una experiència fantàstica i haver estat en llocs poc accessibles pel turisme habitual.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por tu comentario.
Gràcies pel teu comentari
Thak you for your comment